La Diputació de Castelló col·laborarà amb el Penitenciari Castelló II d’Albocàsser per a enriquir l’oferta cultural i social als interns

Patricia Puerta i Ruth Sanz s'han reunit amb la directiva per a conéixer les necessitats del centre

La reunió ha tingut lloc a la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló establirà col·laboracions des de les àrees de Cultura i Benestar Social amb el Centre Penitenciari Castelló II d’Albocàsser per a generar espais en els que els interns puguen accedir a una oferta especial de cultura i rebre suport social que ajude en la seua reinserció.

La vicepresidenta de la Diputació i titular de Benestar Social, Patricia Puerta i la diputada de Cultura, Ruth Sanz s’han reunit amb la directora, la subdirectora de tractament i l’educadora social del centre, amb l’objectiu d’establir nexes d’unió entre totes dues entitats i estudiar les necessitats que presenten per a intentar esmenar les manques que s’han traslladat.

Puerta ha mostrat la seua voluntat per iniciar aquest vincle perquè “tota la població interna puga tindre les mateixes oportunitats” i ha afegit que “des de la Diputació es farà tot el possible per a intentar esmenar la necessitat del centre en matèria social”. Sanz també els ha traslladat el seu compromís per aportar al centre activitats culturals i els exemplars editats per la corporació provincial “perquè aquest col·lectiu tan vulnerable puga gaudir d’igual manera de la cultura i la història de la província”.

La Diputació reafirma el seu compromís amb les institucions de la província que requerisquen de necessitats específiques i urgents per a millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que atenen i ajudar en la seua inserció social.

Directe