El proper curs es podrà estudiar el Cicle Superior en Automatització i Robòtica Industrial a Vinaròs

L’IES Leopoldo Querol afegeix aquest nou grau de Formació Professional

L’institut Leopoldo Querol ha afegit una nova especialitat a la seua àmplia oferta formativa de cicles de Formació Professional. En aquest cas, es tracta del Grau Superior de Formació Professional en Automatització i Robòtica Industrial de la família d’Electricitat i Electrònica. Aquest nou curs ofereix diferents sortides professionals, com ara, tècnic de posada en marxa de sistemes d’automatització industrial, verificador d’aparells, quadros i equips elèctrics o programador-controlador de robots industrials, entre moltes altres.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “la inclusió d’un nou cicle formatiu a l’institut Leopoldo Querol no només beneficia als alumnes de Vinaròs, sinó també als de tota la resta de la comarca, que podran continuar els seus estudis prop de casa”. En aquest sentit, assenyalava que disposar d’una àmplia oferta formativa al territori suposa un gran estalvi per a les famílies, perquè d’aquesta forma els joves poden continuar amb la seua formació sense necessitat de marxar a viure a altres ciutats.

Per a més informació poden adreçar-se a la nova web creada per les Regidores d’Educació i Innovació Digital, on trobaran tota l’oferta formativa que s’ofereix als centres educatius de Vinaròs i la comarca.

Directe