Arranca la temporada de platges amb l’inici del servei de socorrisme i salvament

Les platges del Morrongo i la Caracola comptaran amb servei de salvament des dissabte

Arranca la temporada de platges amb l’inici del servei de socorrisme i salvament

Aquest dissabte comença la temporada de platges a Benicarló amb la incorporació del servei de socorrisme i salvament a les platges del Morrongo i la Caracola (a la Mar Xica començarà el 15 de juny). Paral·lelament, la Brigada d’Obres i Serveis, que comptarà amb quatre operaris per al manteniment diari de les platges, acabarà d’instal·lar durant els pròxims dies les passarel·les de fusta i continua amb els treballs de condicionament de la sorra. Pel que fa a la vigilància policial, pròximament s’incorporaran dos agents que es dedicaran exclusivament a patrullar i vigilar les platges i en relació amb la qualitat de les aigües, avui s’està ultimant la instal·lació de la pantalla LED que informa sobre la qualitat de les aigües de bany, la meteorologia i la seguretat en el bany.

Aquestes són algunes de les mesures acordades en l’última reunió de l’Òrgan Gestor de Platges, on estan representades les regidories de Turisme, Medi Ambient i Obres i Serveis, que treballen cadascuna des de la seua competència per tal que les platges de Benicarló estiguen al 100% per a l’inici de la temporada estiuenca.

Unes platges que enguany comptaran amb dutxes noves per al Morrongo i Caracola i una dutxa de gossos per la platja del Barranquet.

També està previst instal·lar papereres de reciclatge per totes les platges de Benicarló, incloses les naturals de la costa Nord. Això sí, només s’ubicaran a la zona d’accés, fora de l’arena, i es retiraran les que hi ha instal·lades a dins. A més, s’han actualitzat tots els cartells informatius del Morrongo, la Mar Xica, el Gurugú i la Caracola.

Sobre les mesures de la covid-19, enguany també s’ha descartat la biblioplatja i els canviadors, i continuarà vigent el Pla de Contingència de Platges aprovat per al 2020, atès que no hi ha normativa nova al respecte per part de la Generalitat Valenciana.

Directe