Morella té un cas actiu de coronavirus

Des del centre de salut ja s'està fent un rastreig dels contactes

Després de que no es produïra cap contagi des del passat 3 de març, en aquesta jornada l’Ajuntament de Morella ha comunicat que actualment hi ha un cas positiu a la localitat. Des del Centre de Salut ja s’està fent el rastreig dels contactes.

Aquest és també el primer cas que es coneix arreu de la comarca dels Ports des de que, a mitjans d’abril, es conegueren dos contagis a Forcall.

Des de l’Ajuntament de Morella, mitjançant les xarxes socials, es vol recordar les mesures enfront de la COVID-19 que estan en vigor, al menys, fins al 6 de juny. “Es manté la limitació de mobilitat nocturna d’1.00 h a 6.00 h, l’obertura d’hostaleria i terrasses fins a les 00.30 i la limitació de les reunions socials en àmbits públics i privats a un màxim de 10 persones.

Directe