Els centres educatius de Benicarló escolaritzaran 278 alumnes nous el curs 2021-2022

Les sol·licituds de plaça s’han de tramitar telemàticament del 25 de maig al 2 de juny

El proper curs escolar, els centres educatius de Benicarló incorporaran 278 alumnes nous, que es corresponen amb els xiquets i xiquetes nascuts l’any 2018. Els nous alumnes podran triar entre els cinc centres educatius de la ciutat.

Enguany hi ha 61 alumnes nous més respecte els de l’any passat, però la xifra total es manté dins dels números habituals dels últims anys, que se situa al voltant de 250 alumnes nous.

Segons s’informa en el calendari i procediments publicats per la Generalitat Valenciana, la presentació de les sol·licituds d’admissió i de la documentació corresponent ha de fer-se a partir d’avui mateix, 25 de maig, fins al 2 de juny, ambdós inclosos. El tramit s’ha de fer telemàticament, però les persones que no tenen accés a internet poden demanar cita prèvia al centre que han triat com a primera opció per a fer la tramitació presencial.

La publicació telemàtica de les llistes provisionals d’alumnes admesos es farà el 16 de juny i fins al 18 de juny estarà oberta la presentació telemàtica de reclamacions. Les llistes definitives es publicaran el 30 de juny.

La formalització de la matrícula serà de l’1 al 16 de juliol.

Directe