Benassal ret homenatge a Sant Cristòfol

A causa de la pandèmai els actes han tingut lloc a l'església

Els veïns i veïnes de Benassal van celebrar ahir els festejos de Sant Cristòfol en un any atípic marcat per la pandèmia de Covid19. El municipi no va perdre l’oportunitat de retre homenatge al seu patró i, sempre seguint el protocol sanitari, es va realitzar una missa seguida per la benedicció dels cotxes i el repartiment de banderoles.

La celebració eclesiàstica va comptar amb la participació de la Banda de Música Font d’En Segures que va posar la nota musical. A causa de la pandèmia, no s’ha realitzat la tradicional processó i els esdeveniments han tingut lloc de manera íntegra a l’església parroquial de la localitat i l’interior del municipi.

En la jornada de hui, dilluns de Pentecosta i festa gran de Sant Cristòfol a Benassal, els majors de Sant Cristòfol i Sant Roc i la Banda de Música han elaborat un vídeo que representa l’essència de la festa i transporta a l’espectador a l’ermita de Sant Cristòfol. El vídeo pot veure’s en el perfil de Facebook de la Banda.

Directe