Les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs aquest any també per emportar

La capital de Baix Maestrat ha dissenyat una bossa especial per a les jornades amb una dita molt nostra: A la taula i al llit, al primer crit

Les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs aquest any també per emportar

La regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic de l’Ajuntament de Vinaròs confirma la seua aposta, conjuntament amb els empresaris de l’hosteleria, per a oferir els menús de les XIII Jornades de la Cuina del Llagostí de Vinaròs en versió per emportar.

Els clients que vulguen gaudir d’aquesta opció, només ho hauran de demanar als restaurants esmentats i podran disposar del menú complet, però en aquest cas per a emportar.

Per tal de facilitar al restaurants que puguen oferir aquesta opció, la regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha dissenyat una bossa apta per transportar aliments fabricada amb paper i cartó procedents de explotacions forestals gestionades de manera sostenible amb el distintiu FSC. La bossa ha estat dissenyada amb la imatge corporativa de Turisme Vinaròs i inclou el missatge A la taula i al llit, al primer crit per tal de llançar un missatge divertit i molt nostre, amb l’objectiu d’animar al públic a gaudir d’aquestes jornades.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha animat als vinarossencs i als visitants de la destinació perquè gaudisquen d’aquestes jornades al seu gust, ja siga en format presencial als restaurants, o també per a emportar. També ha recordat que “les jornades es poden gaudir del 21 de maig al 13 de juny i es pot votar pel millor plat amb llagostí de Vinaròs. El més votat obtindrà el Premi Popular en el Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, que se celebrarà el proper 7 de juny i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube oficial de Turisme Vinaròs.

Directe