Vinaròs comptarà amb una nova aula d’Infantil de 2 anys

Es comptarà amb 36 places gratuïtes per als nascuts durant el 2019

El CEIP Jaume I ha rebut aquesta setmana per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la confirmació de la creació d’una nova aula d’Infantil de 2 anys per al centre. Per tant, el proper curs 2021-2022 Vinaròs comptarà amb 36 places gratuïtes per a l’alumnat de la població nascut durant el 2019.

Amb aquesta noticia, el CEIP Jaume I veu ampliada la seua oferta educativa passant a ser l’únic centre públic de Vinaròs en comptar amb dos aules al 1er cicle d’Educació Infantil. D’aquesta manera l’escola passa a ser un centre complet de dues línies des d’Infantil 2 anys fins a 6é de Primària.

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per al municipi, perquè ajudarà a les famílies a poder conciliar la vida laboral. Segons assenyalava “aquest alumnat només estarà uns pocs mesos a les actuals instal·lacions del centre, ja que està previst el trasllat al nou edifici, un cop finalitzen les obres de construcció del nou col·legi Jaume I”.

Per tal de poder tindre accés a aquestes places, cal realitzar el procés d’admissió que comença el proper dimarts 25 de maig a través de la pàgina web https://portal.edu.gva.es/telematricula/ o sol·licitant cita prèvia al mateix centre escolar.

Directe