Les brigades desbrossen l’herba de Morella

L'EMERGE està actuant a la costa de sant Vicent i la del Sénia al castell

Les brigades que estan treballant per a l’Ajuntament de Morella estan desbrossant actualment la costa de sant Vicent després de fer el propi amb les cunetes dels accessos a la localitat especialment per aquesta zona tant la carretera que puja serpentejant al voltant d’aquest camí com la de la teuleria.

Joel Pascual és el regidor de Desenvolupament rural de l’Ajuntament de Morella

Mentrestant, la brigada que depèn de la Mancomunitat de la Taula del Sénia també està actuant al castell i al cementeri respectant els horaris de l’obertura de la fortalesa.

Segons Pascual aquestes actuacions que es fan tots els anys tenen una fi estètica però especialment per a l’eliminació de la vegetació que seca en ple estiu és un perill pels incendis. Aquests treballs s’hauran de repetir en els pròxims mesos en el cas de que el que queda de primavera i l’estiu canvie la dinàmica actual i siguen plujosos el que faria créixer l’herba de nou.

Directe