140.000 euros per millorar enguany el camí del Golf Panoràmica

Aquest projecte és fonamental per al desenvolupament futur del municipi

L’Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat una inversió de 140.000 euros en 2021 per a escometre les obres d’ampliació i millora del camí rural que va de Sant Jordi a la urbanització Panoràmica. Aquest projecte és fonamental per al desenvolupament futur del municipi ja que es tracta del principal accés a la urbanització del Golf Panoràmica, cada vegada amb més veïns censats.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “és una obra molt important perquè es tracta d’un camí rural que cada vegada té més trànsit de vehicles i és necessari prendre mesures per a evitar que es convertisca en un punt negre. Es tracta d’una infraestructura molt important per a millorar tant la seguretat viària com els accessos a la zona de Panoràmica”.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Jordi va aprovar la inclusió d’aquest projecte, per a escometre la millora dels 8 quilòmetres de la carretera que va des de Sant Jordi fins a Panoràmica, en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial de Castelló per a l’exercici 2021. L’Ajuntament de Sant Jordi es compromet a aportar la quantitat que siga necessària per a escometre l’execució d’aquesta important obra per al municipi, ja que la subvenció màxima aprovada és de 80.000 euros per part de la institució provincial.

Iván Sánchez entén que aquesta obra és tan important que en aquest mateix Ple de maig va aprovar un suplement de crèdit de 49.100 euros per a atendre aquesta obra inclosa en el Pla 135 de 2021. “Hem aprovat ja aquest suplement econòmic per a assegurar-nos que no haurem d’allargar l’obra més del necessari per falta de liquiditat, ja que és una carretera que no està preparada, ni és prou segura, per a assumir el trànsit de vehicles que hi ha ja i que esperem que cresca en el futur”.

Directe