Xavi Querol rep el Premi Nacional d’Investigació de mans del Rei

És el màxim reconeixement en la investigació científica

El morellà, Xavi Querol, ha estat reconegut amb el premi Nacional d’Investigació Alejandro Malaspina, en l’àrea de ciències i tecnologies dels recusos naturals. El científic i professor d’investigació en l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua del CSISC, rebia ahir el guardó entregat pel rei en un acte celebrat al palau reial del Pardo.

Acte íntegre de lliurament dels premis

El morellà rebia el màxim reconeixement en la investigació cinetífica per les seues contribucions científiques sobre el coneixement dels aerosols i com interactuen amb els contaminants i la salut humana. Un reconeixement més que se suma a la resta i al recentment adquirit per la Universitat Jaume I com a doctor honoris causa.

Directe