Sant Mateu ja anuncia que no hi haurà bous aquest agost

Sí hi haurà Cort d'Honor de dames grans, que l'elegiran el 24 de juliol

Foto: Facebook

La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Sant Mateu, segons han comunicat a les xarxes socials, ja estan planificant les Festes Patronals 2021, les quals tindran lloc del 20 al 28 d’agost. “Després de reunir-mos amb les famílies implicades, estem molt contents d’anunciar que enguany hi haurà Cort d’Honor de dames grans”, pel que volen manifestar “el nostre agraïment a totes elles per la seua voluntat de col·laboració”. El dia de l’elecció està previst per al dissabte 24 de juliol.

Des de l’Ajuntament de Sant Mateu “també ens hem reunit amb la Penya Taurina de Sant Mateu, i donades les circumstàncies hem acordat no organitzar actes taurins aquest agost, esperant poder fer-los més endavant si la situació epidemiològica ens ho permet”.

Amb motiu de la pandèmia mundial causada pel coronavirus, la protecció de la salut de les persones serà prioritària, i tots els actes festius programats compliran estrictament amb la normativa sanitària vigent en el moment de la seua realització.

“Anem a treballar activament amb la Unió de Joves per poder oferir una àmplia oferta d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. Desitgem que santmatevans, santmatevanes i visitants puguem gaudir plenament aquest estiu, amb el retrobament de familiars i amics després de molt de temps”, conclouen fonts municipals.

Directe