Bandera Blava per les platges del Fortí i Fora del Forat

Vinaròs renova aquest distintiu any rere any gràcies al treball coordinat de diversos departaments municipals

Vinaròs torna a renovar la Bandera Blava per a les platges del Fortí i Fora de Forat gràcies a l’excel·lent qualitat de l’aigua i l’arena, a més dels serveis que s’ofereixen als banyistes, com són el salvament i socorrisme, una fàcil accessibilitat i una bona assistència a les persones que fan ús dels punts accessibles. Aquest distintiu també reconeix una bona informació i educació ambiental, així com una òptima gestió i una bona qualitat en la prestació dels serveis i en les instal·lacions.

L’Ajuntament de Vinaròs per mitjà de la tasca coordinada dels departaments de Turisme, Transició Ecològica, la Brigada de Serveis, Innovació Digital i Governació, treballa en les darreres setmanes per tal que les platges que han obtingut el distintiu de Bandera Blava, i també, la resta de les platges i cales disseminades al llarg dels 12 km de costa, estiguen a punt per a l’inici de la temporada alta el proper 1 de juny. Coincidint amb l’inici de la temporada alta, també començarà a prestar-se el servei de salvament, socorrisme i acompanyament de persones amb mobilitat reduïda en els punts accessibles del Fortí i El Clot.

A més a més, i fruit de la tasca conjunta entre els diversos departaments municipals, cal recordar que en els darrers anys es treballa per tal de convertir les platges del Fortí i Fora del Forat en platges intel·ligents, projecte emmarcat dins de la iniciativa per convertir Vinaròs en una Destinació Turística Intel·ligent d’acord amb el model de gestió de l’Invat·tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques). En aquest sentit, la col·locació d’una boia intel·ligent que analitza la qualitat de l’aigua o el control d’aforaments per mitjà d’una App específica, són exemples de la tasca realitzada en aquest camp i que redunden en una millor prestació de serveis tant per als visitants com els residents que fan ús de les platges i cales de Vinaròs.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha afegit que “a tots aquests serveis, aquest any tornarem a incloure totes les mesures d’higiene i distanciament marcades per Turisme Comunitat Valenciana i el Ministeri de Sanitat per tal de garantir que tots els banyistes puguen gaudir del nostre litoral amb total seguretat”.

Directe