“Desde Rusia con amor” arriba a Morella

Aquesta exposició del projecte Imaginària es podrà visitar fins al mes de juliol

La sala de la Llotja de l’Ajuntament de Morella ha sigut l’escenari escollit per albergar la darrera exposició del projecte Imaginària de la universitat Jaume I. En aquesta ocasió, es podrà gaudir de la mostra “desde Rusia con amor” del fotògraf ucraïnès Alexander Petrosyan.

El projecte imaginaria és una iniciativa de la universitat Jaume I per a portar mostres fotogràfiques a les localitats de la província de Castelló. Els pobles associats cedeixen els seus espais i per a les exposicions.

En aquest cas la mostra “Desde Rusia con amor” del fotògraf ucraïnès Alexander Petrosyan ha sigut l’escollida per arribar fins a Morella. En les fotografies es poden veure escenes quotidianes de la vida a Rússia que entren pels ulls de qui les mire gràcies a la combinació de color i sentiment que realitza l’artista.

Rocío Querol és la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Morella

La mostra es podrà visitar durant els mesos de maig i juny a la sala de la Llotja. Amb la relaxació de les mesures preventives davant la COVID-19 i l’arribada de l’estiu s’espera que des de l’Ajuntament de Morella es puga tornar a impulsar la programació cultural.

Així, des del dissabte 15 de maig es podrà visitar aquesta exposició fotogràfica a la Llotja de l’Ajuntament durant els caps de setmana.

Directe