Controls de velocitat a Vinaròs per la velocitat màxima de 30km/h

La Policia Local fa controls de velocitat informatius per l'entrada en vigor de la nova normativa de la DGT

La Policia Local de Vinaròs ha iniciat controls de trànsit en diversos punts de la localitat, amb motiu de l’entrada en vigor aquesta setmana de la modificació de la Llei de Seguretat Viària. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Direcció General de Trànsit (DGT), amb la reducció del límit de velocitat per millorar la convivència entre els vehicles i vianants.

La modificació estableix que aquells carrers que disposen d’una plataforma única de calçada i vorera la velocitat es limitarà a 20 km/h, mentre que a la resta de vies urbanes la velocitat màxima passa a ser de 30km/h. Des de la Policia Local de Vinaròs s’han iniciat controls en diversos punts de la ciutat per garantir que els conductors respecten els nous límits de velocitat. Segons ha indicat el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, “durant els primers dies els controls tindran caràcter informatiu i a partir de la propera setmana seran sancionadors, en el cas de superar els límits màxims de velocitat marcats per la nova normativa”.

Domènech ha destacat que els controls es realitzaran gràcies a la cessió d’un radar de velocitat per part de la DGT, que estarà a disposició dels agents fins al proper 27 de maig.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha destacat que per part de la Brigada d’Obres i Serveis, en coordinació amb Governació, s’ha dut a terme el canvi i retirada de senyals per a col·locar els nous límits de velocitat. Segons ha indicat “amb aquesta iniciativa impulsada des de la DGT Vinaròs s’unirà a ‘les ciutats 30’, per fer del municipi una ciutat pensada per a les persones, sent aquest un primer pas per a garantir una major seguretat viària i ciutadana”.

Directe