La Mancomunitat reactiva l’activitat formativa

L'ens ofereix diversos cursos per a l'estiu i la tardor

La Mancomunitat reactiva l’activitat formativa

La Mancomunitat comarcal dels Ports reprén aquest mes de juny l’activitat formativa amb una gran oferta de cursos en diferents àrees tant per a persones desocupades com per a treballadors i autònoms.

Aquesta activitat formativa es reprén per iniciativa pròpia de l’organisme i també amb l’ajuda de la Diputació de Castelló. Així, en els mesos vinents s’oferiran diversos cursos que toquen un gran nombre de matèries amb una orientació específica.

Així, entre l’oferta formativa que es troba disponible podem trobar cursos en gestió d’allotjaments rurals o en anglés específic per al sector turístic. Els diferents cursos tenen modalitats presencials o en línia, depenent de les característiques de la formació. Tanmateix, l’ens comarcal també oferirà la renovació d’alguns certificats atorgats en cursos realitzats fa més de 5 anys, com aquells relatius a l’ús de plaguicides.

Tota aquesta oferta formativa està dirigida tant per a persones en situació d’atur com per a treballadors o autònoms que vulguen ampliar el seu currículum.

Per Reula, Agent de Desenvolupament Local de la Mancomunitat

Els interessats en cursar alguna d’aquestes ofertes formatives es poden posar en contacte amb les oficines de la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Directe