Jesús Lecha, nou cap de gabinet del PP de Castelló

Edgar Garcia ocupa la Secretaria Àrea de Joventut del partit

Lecha, en una imatge d'arxiu

El Partit Popular de Castelló “ha fet hui un nou pas en la seua reestructuració interna amb vista a enfortir l’organització i acostar-la als castellonencs, “als qui volem ser útils”, diuen fonts del partit.

Per aquest motiu, s’ha acordat en la reunió de grup celebrada que el portaveu de la Diputació de Castelló del Grup Popular serà Vicent Sales, qui ja venia ocupant aquest càrrec des de l’inici de la present legislatura, mentre que la portaveu adjunta serà María Ángeles Pallarés, actual alcaldessa de Canet lo Roig. Tant Sales com Pallarés treballaran coordinadament i seguint les directrius de la nova presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, i el secretari general Salvador Aguilella, tots dos diputats provincials.

Nou càrrec
per a Lecha

Així mateix, també s’ha acordat canvis en el gabinet, que a partir d’aquest moment passarà a estar dirigit per Jesús Lecha, qui acaba de ser designat sotssecretari general d’Estratègia Política i Comissions d’Estudi en l’àmbit del partit.

“El Partit Popular centrarà els seus esforços a acostar-se als ciutadans. Els canvis aprovats hui van en aqueixa direcció, ja que es tracten de persones amb una àmplia experiència en el municipalisme, i també amb una grandíssima trajectòria en el funcionament de les institucions, al mateix temps que bons coneixedors del territori de Castelló i la seua província.

“La Diputació provincial és l’ajuntament d’ajuntaments i treballarem perquè la institució es pose de veritat al servei dels ciutadans i no de les sigles dels partits polítics que ara tenen les responsabilitats de govern”, ha conclòs el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella.

A nivell comarcal, pel que fa a les secretaries executives, Jesús Ortí ocupa la Secretaria Executiva de Coordinació Comarca de Morella; Álvaro Ferrer té la Secretaria Executiva Impuls d’Oportunitats Interior de la província; Lucia Martí és Secretària Àrea de Coordinació Comarca de Morella i Víctor Gargallo la Secretaria Executiva Portaveu Comarca de Morella. Pel que fa a les secretaries d’Àrea, Edgar Garcia ocupa la Secretaria Àrea de Joventut.

Directe