El Parc Mòbil de la Diputació col·labora en el trasllat de vacunes per la província

Per a evitar desplaçaments dels més majors fins als centres de vacunació massiva

El president de la Diputació, José Martí, ha informat que el servei del Parc Mòbil de la institució està col·laborant des de hui en el trasllat de vacunes contra la Covid a municipis de la província per a agilitar el procés d’immunització de la població de franja d’edat més avançada. Concretament, aquest dilluns s’han traslladat les neveres que les contenen en un vehicle de la pròpia Diputació fins als centres de salut de Borriana, Nules i la Vall d’Uixó, i dimarts s’emporten dosi a Torreblanca, Coves de Vinromà, Albocàsser i Vilafranca. Són de Pfizer i Astrazeneca i pertanyen a la remesa que la Conselleria de Sanitat ha rebut hui mateix en les seues instal·lacions de Castelló per a inocular-les al llarg de la present setmana, que estan destinades a les persones de les franges d’edat més avançada. “Es tracta de facilitar les coses als nostres majors evitant-los grans desplaçaments fins als centres de vacunació massiva”.

Martí ha felicitat el diputat responsable del Parc Mòbil, Abel Ibáñez, per oferir a les autoritats sanitàries els vehicles i conductors del seu departament per a facilitar el procés d’immunització de les persones que resideixen a la província de Castelló. Per al president, “aquest tipus d’accions doten de tot el sentit a aqueixa idea que solem repetir que la Diputació és un ajuntament d’ajuntaments, sobretot dels més xicotets, perquè quan utilitzem la paraula ajuntament ho fem pensant a millorar les condicions de vida de les persones que resideixen en ells”. No obstant això, Martí ha volgut deixar clar que “encara que solem posar el focus en els xicotets pobles, som la Diputació de tots i treballem per a tots, per als qui viuen a la muntanya i per als qui resideixen en la costa”.

Aquesta setmana, la col·laboració del Parc Mòbil amb un vehicle i un conductor en el repartiment de vacunes es materialitzarà durant les jornades de hui i demà, encara que prosseguirà en les pròximes setmanes. En aquest sentit, el diputat Abel Ibáñez ha informat que Sanitat té els seus propis vehicles i personal, “però sempre que ho necessite, podrà comptar amb la nostra ajuda”. De fet, explica, “està previst que el divendres ens comuniquen la col·laboració que necessitaran a partir del pròxim dilluns, jornada en la qual arribaran les vacunes de la setmana vinent; en funció del que ens diguen, activarem un, dues, tres o els vehicles que faça falta”.

Directe