La Regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues a Peníscola

A més s'estan portant a terme tractaments per a la panderola

La Regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues a Peníscola

La Regidoria de Serveis continua amb els treballs per al control de plagues. Les tasques es van iniciar a mitjan mes de març i han comprés fumigació a l’entorn de les séquies del terme municipal, com és habitual, amb larvicides per a controlar la població de mosquit; així com tractaments en embornals.

El regidor de l’àrea, Miguel Castell, ha confirmat la programació de tractaments cíclics durant aquests mesos, amb periodicitats que oscil·len al voltant dels 10 i els 20 dies, amb excepcions conseqüents de la mateixa meteorologia, com pot ser l’arribada de pluges intenses o fenòmens que puguen facilitar la identificació de nous focus.

A més, des del mateix mes i amb periodicitat regular, s’estan portant a terme tractaments per a la panderola en el sistema de clavegueram que s’han estat desenvolupat a l’entorn del nucli antic, en el nucli suburbà i rodalies de l’Ullal de l’Estany.

Directe