Dos detinguts a Morella amb 401 plantes de marihuana

Els guàrdies civils van trobar en el maleter d'un cotxe tres safates ocultes baix unes bosses de plàstic

Dos detinguts a Morella amb 401 plantes de marihuana

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes, com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública la nit del 5 de maig.

La detenció va tenir lloc durant un control de verificació en prevenció de les mesures adoptades per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província, en identificar als dos ocupants d’un vehicle van observar en ells un clar estat de nerviosisme, alhora que de l’interior emanava una forta olor al que semblava marihuana.

Els guàrdies civils van trobar en el maleter del cotxe tres safates ocultes baix d’unes bosses de plàstic, en l’interior del qual hi havia 401 plantes de marihuana que es trobaven degudament abonades, regades i preparades per al seu cultiu, detenint in situ als dos homes d’edats compreses entre els 26 i 37 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella.

Directe