Coneix Benassal amb una travessia ciclista

La ruta també es pot fer a peu i a cavall

Els amants del ciclisme estan d’enhorabona. Ja es pot gaudir d’una nova ruta ciclista circular de 70 quilòmetres per l’Alt Maestrat. Concretament, el recorregut té meta i eixida a Benassal, Ares, Catí i Culla. Durant el recorregut, els intrèpids ciclistes recorreran paisatges de somni, zones de cultiu amb parets de pedra seca -declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO-, així com diferents construccions seguint aquesta tècnica i punts de gran valor històric. Indicar que la ruta també es pot fer a peu i a cavall.

El recorregut està senyalitzat amb qualificació de molt difícil (negra) però, en vistes de poder ser gaudida per tota mena de ciclistes es dividirà en trams, la qual cosa la fa apta per a tots els públics. Una oportunitat única per a gaudir, fent esport, de Benassal i l’Alt Maestrat.

Assenyalar que la ruta és una aposta dels municipis integrats dins de l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat per a posar en valor el patrimoni i la cultura de les localitats a través de l’esport i les experiències turístiques.

Directe