El projecte “Muntanyes d’Il·lusions”, ara, en samarretes

A més, el llibre escrit i il·lustrat per Collado i l’alumnat ja està a punt per a eixir a la venda

Muntanyes d’Il·lusions, el projecte solidari de Pam Collado, mestra de l’aulari de Portell, per reivindicar la despoblació i lluitar pel futur de l’escola rural de la localitat, segueix en marxa. Avui dia, amb el primer repte superat, s’està realitzant el segon que serveix com a entrenament per al tercer i últim repte. A més, el llibre escrit i il·lustrat per Collado i l’alumnat i editat per la Fundació Mútua Levante, ja està quasi a punt per a eixir a la venda. Però això no és tot, el projecte just acaba de llançar a la venda unes samarretes esportives.

Aquestes samarretes solidàries es venen a 10€ per aconseguir diners que puguen ajudar a una família amb menors en edat escolar a instal·lar-se a Portell. Es poden aconseguir trucant als Ajuntaments de les localitats pertanyents al CRA Celumbres, és a dir, Portell, Cinctorres i Castellfort, mitjançant les xarxes socials del CRA o bé trucant al 964336225, al 616513362 o al 616538557.

Les persones interessades a fer alguna aportació econòmica disposen del compte bancari corresponent a l’Associació Esportiva Toll d’en Drac de Portell (ES103058735421272020130) i s’ha d’incloure MUNTANYES D’IL·LUSIONS com a concepte.

Un cop més, l’Ajuntament de Portell, el CRA Celumbres i la impulsora d’aquesta iniciativa volen agrair la rebuda i col·laboració dels habitants de la zona i voltants, de les famílies interessades a repoblar Portell i dels mitjans de comunicació per compartir i fer ressò del projecte Muntanyes d’Il·lusions.

Directe