Sanitat acabarà la vacunació en primera dosi de les persones de 70 a 74 anys la setmana vinent

Ja es pot consultar quan es rebrà la invitació per a vacunar-se per grups d'edat

Totes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana hauran rebut la setmana que ve almenys una dosi de la vacuna enfront de la Covid-19.

De fet, la Conselleria de Sanitat està citant a totes les persones d’aquest grup d’edat, de manera que la setmana que ve ja haurà finalitzat el procés d’immunització enfront del coronavirus del grup d’edat de 70 a 74 anys. En concret, serà la primera dosi per als quals estan sent vacunats amb Pfizer o Moderna, i la immunització completa per als quals reben la vacuna de Janssen.

En aquest sentit, les persones d’edats entre 70 i 72 anys estan sent citades en els grans espais de vacunació i estan rebent la cita via SMS. Quant a la població compresa en el grup d’edat de 73 i 74 anys, Sanitat està administrant la vacuna en els centres de salut i se’ls està citant via telefònica.

D’altra banda, a partir del dia 17 de maig, Sanitat iniciarà la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys. Per a aquest grup de població, Sanitat té reservades en aquests moments més de 100.000 dosi de vacunes.

Informació sobre la
cita per grups d’edat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania en la pàgina web informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d’edat.

Així, des de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l’apartat vacunació per grups d’edat que s’anirà actualitzant setmanalment. En cada grup de vacunació s’especifica quan es rebrà la invitació per a vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no haguera pogut acudir a la seua primera cita.

Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen en la targeta SIP de els/as pacients estiguen actualitzats, perquè en el moment haja de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aqueixes dades siguen els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des de la pàgina web.

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon 900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver sigut vacunat/a, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al qual pertany.

Directe