Més de 3000 regionals menys entre Vinaròs i Castelló

El PP denuncia que "tenim 10 trens menys tots els dies, una retallada brutal a les oportunitats del nord de Castelló”

Més de 3000 regionals menys entre Vinaròs i Castelló

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu adjunt, Lluís Gandia, ha donat a conèixer que “des que va finalitzar el primer estat d’alarma el mes de juny de 2020 i Pedro Sánchez anunciara la nova normalitat la realitat és que RENFE ha suprimit 10 trens diaris entre Vinaròs i Castelló, la qual cosa representa des del mes de juny fins avui un total de 3.040 trens menys”.

Gandia ha retret al govern central “el maltractament a la nostra comarca i a les persones que vivim en ella. Retallar 3.040 trens en 10 mesos significa condemnar als vinarossencs i resta de la nostra comarca a tindre menys oportunitats i menys seguretat en els nostres desplaçaments”.

El portaveu popular ha assenyalat també que “quan el govern central retalla 3.040 trens s’està estalviant centenars de milers d’euros que en lloc d’utilitzar-se per al desenvolupament del nord de la província es queden en La Moncloa per a pagar els més de 1.000 assessors que té el govern de coalició del PSOE i Podemos”.

Gandia ha recordat que “des del Partit Popular venim recordant aquesta retallada en un servei públic essencial, que ve acompanyat del silenci vergonyós dels socialistes de la comarca, que una vegada més es demostren incapaces de defensar els interessos dels nostres veïns perquè anteposen els interessos del PSOE”.

Per a finalitzar el popular vinarocense ha recordat que “el Partit Popular va ser qui va aconseguir triplicar els trens Regionals entre Vinaròs i Castelló en passar de 8 a 24 freqüències diàries i ara som de nou la veu d’aquesta comarca davant un atropellament que ja hem posat en coneixement del Defensor del Poble”.

Directe