Queda inaugurada la temporada de visites al Cingle de Palanques

Pertanyen al període Neolític i tenen una antiguitat de més de 5.000 anys

El Cingle de Palanques, on es troben les pintures rupestres de la localitat, és un dels llocs que es visita al projecte “Visitem la comarca dels Ports” del Pla de posada en valor d’Art Rupestre de les comarques de Castelló 2021.

Aquest passat diumenge 2 de maig, va tenir lloc la primera visita al Cingle. Tot i el risc de pluja i les mesures imposades per la Generalitat Valenciana per preveure la transmissió de la Covid-19, va ser tot un èxit gràcies a la gran participació ciutadana.

Les pintures rupestres naturalistes del Cingle de Palanques pertanyen al període Neolític i tenen una antiguitat de més de 5.000 anys. Estan formades per més de 30 figures distribuïdes en grups de caçadors i animals salvatges.

La temporada durarà fins a l’octubre i s’anirà informant per les xarxes socials de l’Ajuntament de Palanques de les pròximes dates. Així i tot, es recomana reservar plaça i consultar els horaris a través de la pàgina web del Museu de la Valltorta (museo_valltorta@gva.es) o per telèfon trucant al 964 336010.

El consistori de la localitat vol mostrar la seua satisfacció i agraïment en vistes de l’interés de la ciutadania per la cultura i el turisme local.

Directe