Morella prepara les piscines per a l’estiu

La borsa de treball per als socorristes està oberta fins al 19 de maig

Morella prepara les piscines per a l’estiu

L’Ajuntament de Morella ha iniciat els treballs i gestions prèvies a l’obertura de les piscines a l’estiu. D’aquesta manera, les tasques de condicionament de les instal·lacions de la Piscina Municipal i la de la Fàbrica Giner han començat amb la previsió d’obrir durant la primera quinzena del mes de juny. També està oberta la borsa de treball per a la contractació del personal de socorrisme amb termini per a presentar les sol·licituds fins al 19 de maig.

Cal explicar que les obres en el nou aulari del CEIP Mare de Déu de Vallivana estan molt pròximes a la Piscina Municipal, per la qual cosa, també cal coordinar els treballs perquè les afeccions siguen mínimes. A més, alguna zona de la piscina s’utilitza actualment de pati del col·legi, on també caldrà realitzar treballs de manteniment quan no l’utilitzen les xiquetes i xiquets com ja es va acordar la setmana passada amb la direcció del centre en la visita a les obres.

Tanmateix, el consistori també es troba a l’espera de conéixer les mesures enfront de la COVID-19 que caldrà aplicar tant en la Piscina Municipal com la de la Fàbrica Giner i poder obrir-les.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “ja està obert el termini per a sol·licitar la plaça de socorrisme per a la Piscina Municipal i està previst cobrir-la per a obrir les instal·lacions durant la primera quinzena de juny”. L’edil ha explicat que es realitzaran els treballs de condicionament de les dues piscines durant aquestes setmanes i coordinar aquestes amb l’ús del pati del col·legi”. Finalment, ha recordat que “hi haurà un abonament conjunt per a la Piscina Municipal i la de la Fàbrica Giner, encara que estem pendents de saber els preus i les mesures que caldrà seguir enfront de la COVID-19 durant aquest estiu”.

Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores Piscina Municipal de Morella. Així, l’any 2019 es va reduir el got i es van solucionar els problemes de pèrdua d’aigua i l’any passat el taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals va condicionar la zona de gespa, la qual actualment està en bones condicions.

Directe