L’Ajuntament signa l’acta de recepció de la nova residència de Vinaròs

L'entrada en marxa del servei es produirà en les pròximes setmanes

L’Ajuntament signa l’acta de recepció de la nova residència de Vinaròs

La nova residència està estructurada en tres plantes amb 5.400 metres quadrats i quatre ascensors. Compta amb capacitat per a 145 places, de les quals 85 seran públiques. Les habitacions estan distribuïdes entre 54 dobles i 37 simples. D’altra banda, també té zones compartides, quatre grans terrasses, gimnàs i molts més serveis per a garantir una estada de qualitat als usuaris.

En total el projecte ha requerit una inversió de 5,3 milions d’euros i s’ha dut a terme a través de l’empresa concessionària Onada, que ha aconseguit que les emissions de CO₂ disminuïsquen un 30% respecte al projecte inicial.

L’alcalde Alsina s’ha mostrat satisfet pel resultat del projecte i ha afegit que “el nou espai assistencial suposarà crear prop de 75 de llocs de treball, fet que també serà un important benefici a la comarca des del punt de vista de l’ocupació”.

Per la seua banda, la directora de L’Onada, Cinta Pascual, ha destacat que “la residència aportarà beneficis a tota la comarca amb les 145 places que hi haurà, de les quals seran 85 públiques”.

Amb aquest nou servei i el Centre de Dia, Vinaròs tindrà en aquest edifici 225 places per a majors dependents.

Directe