L’Ajuntament renovarà l’enllumenat públic de la Costa Nord

Es canviaran les bombetes dels fanals de l'avinguda de Francisco José Balada i del passeig de Fora del Forat

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa encarregada de gestionar l’enllumenat públic, renovarà les lluminàries de la Costa Nord amb el canvi de les actuals bombetes per unes més eficients de tecnologia LED. Aquesta actuació, inclosa dintre de les condicions contractuals, suposarà substituir 191 lluminàries de l’avinguda de Francisco José Balada i 45 del passeig de Fora del Forat, sense que supose cap despesa extra per a l’Ajuntament.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “el canvi de les lluminàries actuals per unes de més eficients de tecnologia LED suposarà un important estalvi en la factura elèctrica municipal”. Així mateix, afegia que també oferiran una millor visibilitat, més vida útil i una significativa reducció de la contaminació llumínica perquè aquest tipus de bombeta projecta la llum de forma més directa.

Per acabar, Morellà insistia que les bombetes LED requereixen menys manteniment, fet que ajudarà a reduir les incidències en l’enllumenat públic.

Directe