Tira des del terrat al carrer part d’una cuina de marbre a Benicarló

L'home ha sigut detingut per ser presumpte autor d'homicidi en grau de temptativa

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, falsedat documental i desordres públics, després de llançar des del terrat d’un edifici als treballadors d’una empresa de desocupació una placa de cocció de marbre de grans dimensions.

Els fets van succeir el passat dia 21 d’abril quan una empresa de desocupació va acudir a un edifici de la localitat de Benicarló per a tractar de negociar amb els residents l’abandó de l’edifici.

Durant el matí es van viure moments de tensió per part dels ocupants de l’edifici i els integrants de l’empresa quan un dels residents va pujar al terrat de l’edifique des d’on va llançar una placa de marbre de grans dimensions en el moment que tractaven d’accedir els treballadors de l’empresa de desocupació per la porta de l’edifici, sense arribar a impactar sobre cap persona i fugint ràpidament del lloc.

Després d’aquest incident es va haver de reforçar la seguretat amb un ampli dispositiu i un cordó policial compost per diverses patrulles de la Guàrdia Civil, la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló i agents de Policia Local de la localitat, amb la finalitat de realitzar labors d’identificació i mediació per a evitar altercats d’ordre públic.

Després de múltiples tasques d’investigació, declaracions de testimonis, visualització de vídeos presos pels vianants i veïns que van ser els que van alertar de la caiguda de l’objecte, i sobre la base de
la informació recaptada, la Guàrdia Civil va poder identificar a l’autor del fet, tractant-se d’un home de 29 anys d’edat, que va ser detingut durant la vesprada del dia 24 d’abril com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, falsedat documental i desordres públics.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Benicarló. El detingut juntament amb les diligències instruïdes passaran en el dia de la data a la disposició dels Jutjats de Vinaròs.

Directe