Peníscola dedica enguany més de 1000 hores per a desinfectar

Viaris, parcs infantils i contenidors s'higienitzen pràcticament diàriament

Des de l’inici de l’any s’han dut a terme més de 1000 hores de treballs de desinfecció en via pública i espais públics, a més del reforç de les tasques habituals de neteja.

L’empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, ha comptabilitzat més de 900 hores de servei de desinfecció en aquests espais, amb maquinària com la hidronetejadora i la cuba, amb els seus respectius operaris amb els quals es dona cobertura a vials, espais públics d’alta concurrència o parcs infantils; tot això, a més de les habituals hores de neteja de vials.

A més, l’Ajuntament compta amb una empresa especialitzada en aquesta mena de treballs per a la desinfecció dels interiors i exteriors d’instal·lacions esportives i centres educatius, que compten també amb més hores de neteja.

Directe