Peníscola celebra el Dia del Llibre promocionant la lectura d’autors locals

Amb un regal a tots els xiquets que acudeixen a la Biblioteca

La Biblioteca municipal de Peníscola ha posat en marxa una iniciativa, amb motiu del Dia del Llibre, en la qual aposta per la dinamització lectora a través de la promoció dels autors i il·lustradors locals.

Concretament, la Biblioteca regala al llarg de la jornada d’avui als xiquets i xiquetes que acudisquen a la Biblioteca un exemplar del llibre Tropecientas Trompas, de Sergi Cambrils, (a partir de 10 anys d’edat); i Sueño al infinito, escrit per Ruth Caro i il·lustrat per Sergi Cambrils, per a menors de 10 anys, fins a fi d’existències.

“Ens sembla una iniciativa bonica que promociona els escriptors i il·lustradors locals; una inversió en dinamització a la lectura que el que cerca és que els més xicotets s’interessen, a partir d’aquests, per més títols; consulten i adquirisquen llibres, els lligen i en gaudisquen” ha explicatel regidor de l’àrea, Ramón Simó.

Directe