La biblioteca Matilde Escuder exposa les portades dels lectors

Aquesta iniciativa es va portar a terme a l'inici de la pandèmia

La biblioteca Matilde Escuder ha començat a exposar les portades de llibres que els lectors han recreat durant el confinament. Aquesta iniciativa va començar a causa del tancament de l’espai com una forma de mantenir el contacte amb els usuaris.

Les portades estan exposades en un mural a la casa de la cultura de Vilafranca, seu de la biblioteca Matilde Escuder. A causa de l’èxit que va tenir aquesta iniciativa, s’ha decidit continuar-la, així que en el cas que arriben noves aportacions també seran exposades. Al veure el mural es pot apreciar la varietat de les lectures que els vilafranquins han estat portant a terme aquesta pandèmia.

Ana Querol és tècnic de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

La biblioteca Matilde Escuder realitza un gran esforç a l’hora d’adquirir llibres. A més a més, també procura mantenir la comunicació oberta amb els usuaris per a recavar suggerències.

Amb aquesta exposició Vilafranca recorda l’activitat lectora dels seus usuaris durant el confinament.

Directe