Es milloren les residències d’estudiants de l’IVAJ a Benicarló i Castelló

Les instal·lacions disposen de plans de contingència i continuïtat durant la COVID-19

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat les residències d’estudiants de l’IVAJ Sant Crist de la Mar de Benicarló i Mare de Deu del Lledó a Castelló, en les quals s’han incorporat millores per a un millor servei als seus residents i adaptar-les adequadament a les necessitats actuals de seguretat i accessibilitat.

En totes dues residències d’estudiants s’han instal·lat mesuradors de CO₂ per a les sales comunes per a vigilar la ventilació correcta dels espais, així com cambres de control de temperatura en els accessos, com a mesures de protecció davant la COVID-19.

A més, en la residència Sant Crist de la Mar de Benicarló s’han introduït millores en les zones comunes, en il·luminació i climatització. En la Residència Mare de Deu del Lledó de Castelló també s’ha construït un pàrquing cobert per a bicicletes.

El director de l’IVAJ ha destacat l’esforç per “disposar d’instal·lacions juvenils segures i accessibles que segueixen les recomanacions i realitzen adaptacions per a millorar el seu gaudi”.

Totes dues instal·lacions disposen de cambres termogràfiques per al control de temperatura i s’han establit protocols per a cadascun dels serveis així com la senyalística adequada.

Martí ha indicat que “les residències d’estudiants de l’IVAJ estan en funcionament i disposen de plans de contingència i continuïtat en el servei, en les quals s’han incorporat les mesures de seguretat i accessibilitat necessàries.”

L’IVAJ desenvolupa contínues accions de millora en les seues instal·lacions: residències d’estudiants, campaments i albergs juvenils, en aquests últims per als programes de Viu l’Estiu, A la Mar, Oferta concertada per a activitats d’oci educatiu i camps de voluntariat 2021.

Directe