Benicarló celebra el Dia del Llibre a la plaça de la Constitució

Els membres de l'associació Fenòmens han venut roses de paper

Benicarló celebra el Dia del Llibre a la plaça de la Constitució

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor de Cultura, Pedro Manchón, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han visitat aquest matí els estands que les llibreries han preparat per a la Fira del Llibre, mantenint totes les mesures d’higiene i seguretat. La Fira està oberta des de primera hora del matí a la plaça de la Constitució per a celebrar el Dia del Llibre.

A banda dels estands de venda de llibres i flors, els membres de l’associació Fenòmens han venut roses de paper que han elaborat, a benefici de l’associació.

Agenda per a
la vesprada

Aquesta vesprada continuarà l’activitat a les 17.00 hores amb la presentació del llibre Sophie’s Frog, a càrrec de l’autora, Marta Ramón Querol. Posteriorment, a les 17.45 hores es durà a terme un contacontes a càrrec de Sonia Agramunt. La programació finalitzarà a les 18.30 hores amb la presentació del llibre Perfum per a un incendi, a càrrec de l’autora, Alícia Coscollano.

Directe