Rutes solidàries impulsa la donació al banc d’aliments en la seua última setmana

La Llotja de l’Ajuntament estarà oberta fins al dijous 29 d’abril per albergar les donacions

La campanya Rutes Solidàries 1 dorsal = 1 kg impulsada per l’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella continua en marxa fins al divendres 30 d’abril. Així, en aquesta última setmana de la iniciativa, s’impulsa la seua vessant solidària amb la col·laboració amb el banc d’aliments. D’aquesta manera, a partir del 23 d’abril i fins al 29 del mateix, excepte el cap de setmana, la Llotja de l’ajuntament estarà oberta per a albergar donacions d’aliments i productes d’higiene i neteja, les quals se sumaran a les que aportarà el consistori amb els dorsals.

Fins ara s’han repartit 284 dorsals que incentiven la vida saludable, l’esport de muntanya i les diferents rutes de tots els nivells per l’ample terme de Morella. Una vegada finalitze la campanya, l’Ajuntament de Morella donarà tot el material recollit a la Creu Roja, junt amb el que s’ha comprat dins d’aquesta.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “la iniciativa ha tingut molta participació amb el repartiment de dorsals i on la gent ha pujat les seues fotos de ruta en les xarxes socials”. L’edil ha explicat que “en esta última setmana de la campanya incentivem les donacions a la gent que no haja pogut participar amb els dorsals o vulga aportar al banc d’aliments” i ha afegit que “la Llotja de l’ajuntament s’habilitarà per albergar les donacions fins al 29 d’abril”. Finalment, Judit ha recordat que “encara es pot participar amb els dorsals enviant un correu amb l’assumpte DORSAL SOLIDARI a ajuntament@morella.net”.

Cal recordar que les persones que vulguen participar han d’enviar el seu nom, cognoms i correu electrònic o el número de WhatsApp a ajuntament@morella.net amb l’assumpte DORSAL SOLIDARI. D’aquesta manera, es rebrà el dorsal, el qual cal imprimir per a eixir en les rutes. Després, cal enviar la foto amb el dorsal o pujar-la a les xarxes socials i etiquetar a l’Ajuntament de Morella, així com explicar quina ruta s’ha seguit. A més, si es fa un segment d’Strava dels recorreguts de la Trails Denes de Morella s’entrarà en un sorteig de marxandatge de la cursa.

Directe