El taller Et Formem per a persones amb dificultats d’inserció laboral es prorroga un any

Els 10 alumnes treballadors que formen part del taller completaran primer el període de sis mesos que van començar al desembre

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) ha concedit una pròrroga d’un any per al taller d’ocupació Et Formem, que l’Ajuntament de Benicarló va posar en marxa el mes de desembre per a sis mesos, adreçat a col·lectius vulnerables i de difícil inserció laboral.

Els 10 alumnes treballadors que formen part del taller actualment estan cursant el nivell bàsic del certificat d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i amb la pròrroga podran finalitzar el taller amb tres certificats de professionalitat en l’especialitat de parcs i jardins.

Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que s’ha mostrat satisfet «perquè amb la pròrroga del taller d’ocupació podem millorar l’ocupabilitat dels col·lectius més desafavorits, especialment en l’actual context de crisi sanitària i econòmica en què ens trobem».

A més dels coneixements de jardineria, durant la formació teòrica de l’alumnat, s’impartiran coneixements relacionats amb la inserció laboral, la sensibilització mediambiental, la igualtat de gènere o la prevenció de riscos laborals, entre d’altres.

El taller d’ocupació Et Formem està finançat pel Fons Social Europeu, per la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, i pel propi Ajuntament de Benicarló.

Directe