Aquest dissabte es presentarà el cartell de l’Aplec dels Ports

L'acte tindrà l'actuació del grup Disbauxa i paradeta amb el marxandatge aplequer

Una imatge d'un dels vídeos promocionals de l'Aplec dels Ports

Este dissabte 24 d’abril l’organització de l’Aplec dels Ports durà a terme a Forcall la presentació del cartell guanyador del concurs que va començar el novembre del 2020. A l’acte hi haurà l’actuació musical de La Disbauxa.

“Habitualment l’Aplec dels Ports proposa un concurs de cartells per dissenyar una imatge que, juntament, amb el lema representa cada edició de la festa. L’organització de Forcall ja havia fet aquest pas l’any anterior, tal com marcava el calendari previst abans de la pandèmia. Malauradament, fins ara els joves organitzadors de Forcall no han pogut preparar un acte en condicions per presentar el disseny guanyador”, han explicat en un comunicat els membres de la comissió organitzadora del 42é Aplec dels Ports.

Tot i que “no serà una presentació com les tradicionals, amb una vesprada i nit plena d’activitats, l’acte comptarà amb l’actuació de La Disbauxa, la presentació del cartell guanyador i la venda de samarretes i dessuadores, així com la resta del marxandatge aplequer”. Serà a la placeta de l’Església de Forcall i començarà a les sis de la vesprada. “Totes les activitats es desenvoluparan amb les mesures de seguretat establertes i la inscripció és necessària amb un formulari penjat a la pàgina web de l’Aplec dels Ports i a les xarxes socials de l’Aplec dels Ports”, apunten.

Des de la comissió organitzadora de la festa comarcal “us animem a tots a venir a la presentació del cartell i a continuar sumant i reivindicant al costat de l’Aplec”.

Directe