Pipper on tour ja ha publicat el seu viatge a Morella

El gos influencer ha descobert que és complicat trobar hostatge i lloc per a menjar

Video Thumbnail
Pipper en Morella
Pipper on tour, que va passar fa unes setmanes per Morella i la comarca dels Ports, repassa ja a la seua web què es pot fer i què no amb una mascota. Després da la seua visita pareix que va descobrir que els gossos educats poden fer algunes coses com pujar al castell o passejar per l’Alameda. En la

Pipper on tour, que va passar fa unes setmanes per Morella i la comarca dels Ports, repassa ja a la seua web què es pot fer i què no amb una mascota. Després da la seua visita pareix que va descobrir que els gossos educats poden fer algunes coses com pujar al castell o passejar per l’Alameda. En la web repassa la història de la localitat i destacant la de la fortalesa, la prehistòrica o allò que ens ha descobert la paleontologia. Per ara no es pot entrar amb gos al museu Temps de Dinosaures o a la presó tot i que segons l’autor de la publicació el consistori s’ho estaria plantejant.

No és fàcil trobar un lloc per a menjar i és que segons explica tan sols pot entrar una mascota al restaurant Vinatea o a la Fonda de Morella i a prop d’ací a l’Escudella de Vilafranca. Tampoc li ha resultat fàcil hospedar-se, impossible en el casc històric de Morella però sí en els apartaments d’Ortells. Ells llocs dogfriendly són a poc a poc i cada vegada més un reclam turístic per a les persones que viatgen amb les sues mascotes que poden entrar en alguns llocs sempre que estiguen educades.

Directe