Ximo Puig es vacuna contra el coronavirus

El president de la Generalitat Valenciana ha sigut citat pel grup d'edat i ha guardat cua

Ximo Puig es vacuna contra el coronavirus

Ximo Puig ha rebut a les 15.36 hores en la Ciutat de les Arts i els Ciències la primera dosi de la vacuna de AstraZeneca, d’acord amb la citació rebuda corresponent al seu grup d’edat i ha traslladat el seu agraïment als professionals que li han atés per la labor que estan desenvolupant i ha animat a la ciutadania al fet que es vacune.

El president de la Generalitat va nàixer a Morella el 4 de gener de 1959, té per tant, 62 anys i ha rebut la primera dosi de la vacuna, després de fer la cua corresponent, perquè la Conselleria de Sanitat està citant a les persones d’entre 69 i 60 anys.

La Conselleria de Sanitat està convocant a aquest grup d’edat perquè es vacunen en els anomenats “vacunòdroms”, grans espais on efectuar vacunacions de manera massiva i que han començat aquest dilluns a ser utilitzats.

Directe