Peníscola promou la lectura d’autors locals entre els més menuts pel Dia del Llibre

El 23 d'abril, a la biblioteca, se'ls regalarà un exemplar de "Tropecientas Trompas"

La Biblioteca municipal de Peníscola ha posat en marxa una iniciativa, amb motiu del pròxim divendres, del Dia del Llibre, en la qual aposta per la dinamització lectora a través de la promoció dels autors i il·lustradors locals.

Concretament, la Biblioteca regalarà als xiquets i xiquetes que acudisquen a la Biblioteca en aqueix dia un exemplar del llibre “Tropecientas Trompas” de Sergi Cambrils, (a partir de 10 anys d’edat); i Sueño al infinito, escrit per Ruth Caro i il·lustrat per Sergi Cambrils, per a menors de 10 anys, fins a fi d’existències.

“Ens ha semblat una iniciativa bonica que promociona els escriptors i il·lustradors locals; una inversió en dinamització a la lectura que el que cerca és que els més menuts busquen, a partir d’aquests, més títols; consulten i adquirisquen llibres, els lligen i en gaudisquen” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó.

Directe