La Biblioteca Municipal estrena els nous carnets per Sant Jordi

Morella celebra la setmana del llibre amb descomptes i suport al comerç local

El divendres 23 d’abril se celebra el dia del llibre i Morella compta amb diferents promocions per a incentivar la lectura i donar suport al comerç local. D’aquesta manera, les diferents llibreries de la ciutat ofereixen un descompte del 10% en llibres. A més, quan la compra d’aquestos siga superior a 30 euros, s’obtindrà un Regala Morella de cinc euros per a utilitzar en els diferents establiments de Morella adherits al projecte. Així, la Imprenta Ferrer aplicarà el descompte de Sant Jordi des del 23 fins al 25 d’abril, Página 3 des d’avui fins al 25 d’abril i Carceller fins al 30 d’abril. Aquesta és una acció dins de la campanya Ara més que mai, comerç local per a incentivar la compra en els establiments de proximitat.

A més, amb motiu de Sant Jordi, s’anuncien novetats en la Biblioteca Municipal amb l’estrena dels nous carnets i ha actualitzat les dades dels usuaris i usuàries per a facilitar la comunicació. També s’han comprat entre 40 i 50 nous llibres de diferents temàtiques i de recent publicació. Finalment, des de l’Ajuntament de Morella es muntarà un estand de llibres el diumenge 25 d’abril amb les diferents publicacions impulsades des del consistori.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “amb motiu del dia del llibre el 23 d’abril, anunciem diferents novetats a la Biblioteca Municipal com nous llibres i els nous carnets de soci”. L’edil ha explicat que “aquest any també s’instal·larà l’estand amb diferents publicacions sobre Morella el diumenge 25 d’abril a la plaça de l’ajuntament”. D’altra banda, la regidora de Comerç, Mari Carmen Escuder, ha afegit que “també s’han impulsat accions per a fomentar la venda de llibres i del comerç de la ciutat en general amb descomptes i Regala Morella per a utilitzar en diferents establiments”.

Directe