Forcall i Vilafranca també seran centres de vacunació

Es farà als propis centres de saluts, evitant els desplaçaments a Vinaròs

Dues localitats més de la comarca dels Ports es sumen a Morella com a centres de vacunació massiva front al coronavirus. El centre de Salut de Vilafranca i el de Forcall seran nous espais on, en les zones bàsiques de salut, se citarà a ciutadanes i ciutadans per a procedir a vacunar-los. D’aquesta manera, els departaments de salut organitzaran, en funció de la disponibilitat de vacunes i dels propis centres, l’administració de les dosis en els propis municipis, evitant així el desplaçament moltes vegades a altres llocs de capçalera molt distants de la població.

D’aquesta manera, la població de la comarca dels Ports es vacunarà en aquests tres llocs, segons corresponga:

↳ Centre de Salut de Forcall
▸ Cinctorres
▸ Forcall
▸ La Mata
▸ Olocau del Rei
▸ Palanques
▸ Portell
▸ Todolella
▸ Villores
▸ Sorita

↳ Centre de Salut de Morella
▸ Herbers
▸ Morella
▸ Vallibona

↳ Centre de Salut de Vilafranca
▸ Ares del Maestrat
▸ Castellfort
▸ Vilafranca

Segons ha manifestat la consellera de Sanitat, Ana Barceló “el procés de vacunació a tota la població de la Comunitat Valenciana està transcorrent a bon ritme i de manera àgil”, i ha assenyalat que “hui és un gran dia per a la societat valenciana, un dia històric, perquè continuem avançant en la immunització enfront del coronavirus i, entre tots, aconseguirem posar fi a aquesta pandèmia”.

Barceló ha volgut mostrar també el seu agraïment als professionals i el personal que forma part dels equips de vacunació “perquè des del principi han mostrat una gran professionalitat, i estan treballant de manera incessant perquè tot el procés de vacunació transcórrega de manera àgil i eficient”.

Directe