Diverses denuncies el cap de setmana per saltar-se el perimetratge

La Policia Local treballa amb dispositius especials per a controlar el compliment de les mesures sanitàries

Durant el passat cap de setmana, per part de la Policia local de Vinaròs, s’ha dut a terme un dispositiu especial durant els torns de matí i vesprada amb l’objectiu de controlar el compliment de les mesures sanitàries enfront de la Covid-19.

La Policia Local de Vinaròs “continua vetlant pel compliment de les mesures sanitàries a través de controls especials durant els caps de setmana. Especialment, dissabte passat a la vesprada va ser quan més es va incidir en el control d’aquestes mesures, en detectar ja des de la passada festivitat de Setmana Santa un increment en la presència de joves en les zones portuàries. Per aquest motiu, es va adoptar la mesura del tancament per als vianants al moll de Ponent”, segons apunten fonts municipals.

Dels controls i presència policial durant el dissabte a la vesprada, es van alçar 4 actes per consum d’alcohol en la via pública, per infracció a la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana, així com 2 actes per tinença de drogues, per infracció a la Llei orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana.

Així mateix, durant el cap de setmana també es va denunciar a 3 persones per no portar màscara i altres 3 per incompliment del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.

També es va alçar una acta d’infracció a un establiment públic per incomplir la limitació de més de 6 persones en terrasses.

Marc Albella, primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, afegia que “en nom de l’Ajuntament i de la Policia Local de Vinaròs, es vol continuar agraint el gran esforç col·lectiu que la gran majoria de la ciutadania realitza des de l’inici de la pandèmia, respectant totes i cadascuna de les normes que les autoritats sanitàries han anat incorporant durant tot aquest temps”.

Directe