Acaba definitivament la remodelació de la CV-120

Diputació recepciona oficialment les obres a de la carretera entre La Mata i el límit amb la província de Terol

Acaba definitivament la remodelació de la CV-120
Josep Martí visitant les obres, en una imatge d'arxiu

La Diputació de Castelló ha recepcionat oficialment les obres d’ampliació i millora de la CV-120, carretera que uneix La Mata i Olocau del Rey amb el límit de la província de Terol, realitzades sobre un traçat de 4,5 quilòmetres, el pressupost d’adjudicació dels quals va superar la xifra de 1,7 milions d’euros. El concepte de recepció oficial és l’acte pel qual el constructor, una vegada finalitzada l’obra, el lliurament al promotor i aquest l’accepta. En aqueix moment s’emplena una acta de recepció signen constructor i promotor i s’entrega un certificat final d’obra subscrit pel director d’obra i pel director d’execució d’obra.

La finalització definitiva de la remodelació de la CV-120 suposa en opinió del president de la Diputació, José Martí, “una gran notícia per a la comarca perquè s’ha produït un increment significatiu dels nivells de seguretat viària en una carretera molt utilitzada diàriament per a desplaçaments d’índole laboral, social, educatiu i sanitari”. A més, “amb un ferm nou i un traçat molt més suau, es facilita l’arribada de turistes que vulguen conéixer els pobles de la zona i s’aconseguirà que una vegada superat el tancament perimetral de les comunitats autònomes resulte molt més fluid el trànsit entre poblacions limítrofes pertanyents a la Comunitat Valenciana i Aragó”. Afegeix que “és una cosa a la qual ja vaig fer referència amb el president d’Aragó, Manuel Rando, en la visita a les obres que realitzem el passat 10 d’octubre”.

En similars termes s’ha pronunciat el diputat provincial de Carreteres i Desenvolupament Rural, Santi Pérez, qui ha recordat que “disposar de bones comunicacions terrestres resulta fonamental per a la potenciació del turisme als Ports i l’El Maestrazgo, i perquè els veïns d’aquesta franja de territori disposen de millors serveis, un objectiu comú que inspira a les diputacions de Castelló i Terol.
Pérez ha recordat finalment que el projecte de remodelació de la CV-120 incloïa la millora dels enllaços als municipis de Terol de Mirambel i La Cuba.

Directe