Es milloren els llavadors i la Font Vella de Palanques

Amb una subvenció de la Diputació de Castelló

L’Ajuntament de Palanques finalitza les obres d’adequació de la zona del safareig i la Font Vella. La Font Vella és un racó molt pintoresc que es caracteritza per oferir aigua fresca tot l’any, per la quantitat de vegetació que l’envolta i per datar l’any 1627. En conjunt, es tracta d’una zona molt recorreguda els mesos més solejats de l’any pels veïns i veïnes del municipi que s’apropen a contemplar les construccions hidràuliques del segle XVII.

En concret, s’ha millorat el drenatge de les aigües sobrants tapant la rasa que quedava al descobert, s’han reparat els danys que la humitat va causar i les parets i el teulat dels llavadors. També s’ha prolongat el muret que hi ha al costat de la Font Vella.

Lucía Martí, alcaldessa de la localitat, comenta que “aquestes obres han estat possibles gràcies a una subvenció del Pla d’Obres i Serveis atorgat per la Diputació de Castelló”.

El consistori de Palanques anima a tot el veïnat a passejar-se per la zona i gaudir d’aquesta renovació que contribueix a la conservació del patrimoni del municipi.

Directe