Vilafranca acull el fòrum Connecta Labora

Més de 350 inscripcions presencials o telemàtiques

Vilafranca ha acollit aquest dimecres 7 d’abril el ‘Foro Connecta Labora’, organitzat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i amb la participació de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i l’Ajuntament del municipi. Una activitat celebrada al Poliesportiu de Vilafranca i que ha comptat amb tallers, entrevistes de treball, preparació de currículums i també taules rodones per debatre qüestions relacionades amb el món laboral per als veïns i veïnes de la comarca dels Ports.

A l’acte inaugural intervenien Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General de LABORA, l’Alcaldessa de Vilafranca Silvia Colom, el President de l’acord territorial per l’ocupació ‘Els Ports’ i President de la Mancomunitat, Blai Peñarroya i el Diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez i representats dels sindicats UGT i CC.OO. En la seua intervenció, Enric Nomdedéu ha destacat la importància d’un foro d’aquestes característiques i de portar fins a Vilafranca i la comarca dels Ports les possibilitats que ofereix el Servei Valencià d’Ocupació (LABORA).

Les singularitats del País Valencià amb contrastos entre la costa i la muntanya son factors a ternir molt en compte a l’hora de formar a les persones segons on es tinga que desenvolupar la seua feina.

Video Thumbnail
Vilafranca acull el fòrum Connecta Labora
Vilafranca ha acollit aquest dimecres 7 d'abril el 'Foro Connecta Labora', organitzat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) i amb la participació de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i l'Ajuntament del municipi. Una activitat celebrada al Poliesportiu de Vilafranca i que ha comptat amb
Enric Nomdedéu és el secretari Autonòmic d’Ocupació i Formació

L’Alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, amfitriona de l’activitat es mostrava molt agraïda per la gran oportunitat que els municipis de la comarca dels Ports i els seus habitants han comptat amb el ‘Foro Connecta Labora’.

Blai Peñarroya, President de la Mancomunitat i de l’acord per a l’ocupació ‘Els Ports’ destacava en la seua intervenció a l’acte inaugural l’èxit participatiu de la convocatòria. També des de la Diputació de Castelló i amb la presència del Diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez es destacava la transcendència de la jornada per al futur del territori.

Jornada històrica per a la comarca dels Ports en matèria d’ocupació i formació i en la que s’ha posat de manifest el treball dels i les Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) en el funcionament diari de la comarca.

Directe