El PP portarà al Defensor del Poble la retallada de 10 trens diaris entre Vinaròs i Castelló

El PP denuncia que s'ha fet "sense cap justificació ni informe tècnic"

Lluís Gandía és el portaveu adjunt del PP a Vinaròs

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha anunciat hui que “portarem davant el Defensor del Poble la retallada que des de fa pràcticament un any el govern del PSOE ha executat en retallar en 10 trens les freqüències ferroviàries entre Vinaròs i Castelló”.

Gandia ha recordat que “amb un govern del Partit Popular es van triplicar els trens entre Vinaròs i Castelló, en passar de 4 a 12 trens per sentit i dia i ara, des de fa mesos i sense cap justificació ni informe tècnic, el govern central retalla 10 freqüències i redueix així les possibilitats de recuperació econòmica de les nostres comarques”.

Els populars de Vinaròs han assenyalat també que “quan el govern central retalla els serveis a la nostra comarca els socialistes de Vinaròs callen, s’amaguen i deixen abandonats a la seua sort a desenes de vinarocenses que es veuen obligats a tornar a utilitzar els seus cotxes per als seus desplaçaments a Castelló”.

Gandia ha afirmat que “durant anys vam fer tot el que va ser a les nostres mans per a aconseguir un servei de trens Regionals digne i ara continuarem treballant de manera incansable per a revertir les retallades del PSOE. No ens espanta el treball i tenim clar que el nostre objectiu és ser útils als nostres veïns”.

Finalitzava el portaveu popular indicant que “el nord de la província mereix unes connexions ferroviàries dignes i només el Partit Popular va reivindicar i va treballar de manera constant per a aconseguir-les i ara per a recuperar-les de les retallades del PSOE”.

Directe