Morella busca professors de piano i personal per a la brigada

L’ajuntament ha publicat les bases per a les borses d’aquests llocs de treball municipals

Vehicles de la brigada municipal, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Morella publica les bases de diferents ofertes de treball per a diferents perfils professionals. S’ofereixen dos llocs per a peons de la brigada municipal, així com professorat de piano per a l’Escola Municipal de Música. Pel que fa a la primera, es tracta de contractes d’una duració de sis mesos a temps complet i la segona es tracta d’un contracte temporal de jornada parcial. Tanmateix es constituiran ambdues borses per a cobrir aquests llocs de treball.

A més, l’Oficina de Turisme ha incorporat un reforç durant les últimes setmanes i també hi ha dos alumnes en pràctiques de diferents ocupacions. A través dels convenis amb les universitats i centres educatius, s’incorpora alumnat en formació tant de gent d’aquesta zona com de fora. D’aquesta manera, actualment hi ha estudiants en pràctiques a l’Oficina de Turisme i al servei d’informàtica.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “s’han publicat les bases per a cobrir diferents perfils professionals dels serveis que dóna l’Ajuntament de Morella a la ciutat com són les diferents tasques que realitza la brigada municipal i l’Escola Municipal de Música”. L’edil ha explicat que “s’han publicat les bases per a crear les diferents borses de treball i cobrir aquestos serveis municipals”. Rhamsés ha remarcat que “també hi ha alumnes en pràctiques en diferents àrees de l’ajuntament gràcies als convenis amb les universitats amb els quals podem oferir aquest tipus de formació tant a gent del territori com de fora”. Finalment, ha recordat que “a través del Pla d’Ocupació Local es donen a conéixer les ofertes de treball tant d’entitats públiques com d’empreses privades a Morella i la comarca dels Ports”.

Pla d’Ocupació
Local

Morella disposa d’un Pla d’Ocupació Local amb una borsa de treball i diferents sistemes d’informació per a traslladar totes les ofertes, tant les públiques com les d’empreses privades. Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar a la pàgina web municipal www.morella.net. A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp Morella Informa, a través de les xarxes socials de l’ajuntament i de manera presencial a les oficines municipals.

Directe