La Comunitat Valenciana finalitzarà la setmana vinent la vacunació dels majors de 80 anys

Aquest dijous es començarà a convocar ja per SMS a les persones de 79 i 65 anys

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública finalitzarà la setmana vinent la vacunació dels majors de 80 anys i començarà a vacunar a les persones de 79 anys amb la vacuna de la farmacèutica Pfizer. També s’iniciarà el procés de vacunació amb AstreZeneca de les persones nascudes en 1956 (65 anys). Tots dos col·lectius començaran a partir d’aquest dijous a rebre per missatge de text (SMS) la citació per a acudir als punts de vacunació.

La immunització del grup de 79 anys s’iniciarà després que finalitze la vacunació en primera dosi de les persones majors de 80 anys, un col·lectiu de 286.925 persones. De manera progressiva, s’anirà cridant a les persones de 79 anys, 78 anys, 77 anys, i així, successivament.

Simultàniament, es continuarà vacunant en segona dosi de qualsevol de les tres vacunes a aquells grups que els corresponga.

Vacunació per
Setmana Santa

D’altra banda, al llarg d’aquest pont de Setmana Santa està prevista la vacunació en la majoria dels punts habilitats al llarg de la Comunitat Valenciana.

Directe