Es desplegaran controls especials a l’interior per Setmana Santa

A més, amb "Pasqua Segura" es vol conscienciar a la ciutadania amb la prevenció i prudència

Es desplegaran controls especials a l’interior per Setmana Santa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest dimarts una reunió de coordinació de seguretat de mesures covid-19 amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo; el subdelegat del Govern a València, Rafael Rubio; el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro; i representants de la Policia Nacional i Autonòmica, i de la Guàrdia Civil.

En la reunió s’ha acordat, davant les festes de Setmana Santa i Pasqua dels pròxims dies, que la Generalitat desplegarà dispositius de control especials en les zones d’oci d’interior on es preveu una major afluència de població, una mesura que se sumarà a la vigilància en els municipis, vies de comunicació o estacions, i a la resta d’actuacions per al compliment de les mesures de control de la covid.

La consellera de Justícia Gabriela Bravo, el subdelegat del Govern a València Rafael Rubio i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro

Així mateix, la Generalitat llançarà la campanya ‘Pasqua Segura’, dirigida a conscienciar a la ciutadania de què gaudir d’uns dies de descans és compatible amb la prevenció i la prudència.

Directe